harald-Dahlstrøm-og-Rolf-Ha

Stor interesse for omgående levering

- Det sa bare pang i markedet. Etter at Rolf Haugen tok med seg Ema Blue fra en av sine turer til Paris slik at jeg fikk testet det i markedet, gikk det unna i voldsom fart. Vi solgte for en million kroner på en måned. Så var det bare å ta inn nytt parti og satse videre. I løpet av kort tid hadde vi 40 kunder, sier Harald Dahlstrøm.

Publisert

- Det sa bare pang, konstaterer Harald Dahlstrøm og Rolf Haugen, her med Ema Blue.

Den gode starten gjør at han inngår samarbeid med Rolf Haugen i Company Haugen om å selge Ema Blue og søstermerket Jade under fellesmerket Meme. – I en tid hvor de fleste klager over svakt salg og dårlige tider, er det oppløftende å se at mange butikker er sultne på nyheter og slår til når det er gode varer som går godt og har bra gjennomsalg, sier en alltid entusiastisk Harald Dahlstrøm. – Med den fantastiske starten vi har hatt, er det bare å komme seg ut på veien med neste kolleksjon, legger han til.

Rolf Haugen har jobbet klær med omgående levering fra Paris i mer enn 30 år, og har hatt mange salgssuksesser, spesielt med merkene Beaver og Tobago.

De siste årene har han hatt lavere aktivitet på grunn av sykdomsplager, men nå er han tilbake for fullt.

- Jeg har alltid hatt stor tro på omgående levering, slik at butikkene kan snu seg kjapt, kjøpe i sesong og få nyheter raskt. Den fantastiske starten med Ema Blue og Jade gir meg kraft og entusiasme til å satse for fullt igjen, og jeg har fått med meg førsteklasses selgere. Hilde Reinum og Geir Onsøen, som har hatt stor suksess med omgåendemerket 2Biz i mange år, skal selge mine varer i tillegg til sitt faste merke. I tillegg har vi Reza Evanaki på laget. Dette blir gøy, sier mannen som kunne blitt pensjonist om han ville, men det er det ikke snakk om!

Veteran med sterkt lag i ryggen. Rolf Haugen, Geir Onsøen, Harald Dahlstrøm, Ezar Evanaki og Hilde Reinum

Powered by Labrador CMS