Suser i Sivet ble årets butikk i fjor. Her er Siv Heleen Grødem sammen med mannen Tore i minibussen som frakter modeller og antrekk for bilder i nettbutikken og sosiale medier.

Hvem blir årets butikk?

Tekstilforum og hovedorganisasjonen Virke kårer hvert år «Årets butikk». Hvem er din favoritt? Har du et forslag, send det til ove@askmedia.no.

Publisert

Årets butikk kåres ut fra følgende kriterier: Navn, beliggenhet, utvendig presentasjon, vindusutstilling, renhold, ryddighet, innredning, vareeksponering, fagkunnskap og serviceinnstilling hos ansatte, bredde og helhet i vareutvalget, økonomi og markedsføring.

Kandidatene vurderes på i utgangspunktet på grunnlag av regnskapstall og resultater i 2019, men måten coronakrisen er håndtert på, vil selvsagt telle med i vurderingen.

Tidligere vinnere er:

Bogart i Trondheim, Rolfsen i Stavanger, For Men, CC Vest, Miss Bee, Bryn Senter, M.A.S. i Tromsø, Eikhi på Bryne, Din Ztil i Stavanger, Retro, Trondheim, Follestad, Oslo, Bogart, Tønsberg, Aspeli, Oslo, VIV Kjemprud, Drammen, Ferner Jacobsen, Oslo og Suser i Sivet, Tolvsrød.

Powered by Labrador CMS