- Et bevis på at vi har dyktige medarbeidere og flinke kunder, så vi deler prisenmed dere, sa Øyvind Hauge da Bestseller ble kåret til årets leverandør

Bestseller årets leverandør

- Dette er en pris vi er vært glade for å motta, spesielt nå med litt tøffe tider i bransjen. Det beviser at vi har mange dyktige medarbeidere og flinke kunder, så vi deler prisen med dere!

Publisert

Det sa administrerende direktør Øyvind Hauge da han kunne ta mot diplomet og det synlige beviset på at Bestseller AS er kåret til årets leverandør 2020.

Bestseller er en av de største aktørene i den norske tekstilbransjen, men holder vanligvis en lav profil, noe også Hauge var inne på i sin takketale. – Det store mediefokuset overlater vi til andre. Vi ermer opptatt av å være våre kunders langsiktige samarbeidspartner og jobbe hver dag for å gjøre dem bedre.

Rollen som langsiktig samarbeidspartner var også noe både forslagsstillere og juryen la vekt på. I juryens begrunnelse heter det: «En langsiktig, pålitelig partner med stor forretningsforståelse og gode varemerker som yter god service og bidrar sterkt til at kundene får lønnsom drift. Et stort NOOS-lager og gode ekspresskolleksjoner gjør at det er nye varer tilgjengelig hele tiden. Medarbeiderne er dyktige, engasjerte og tilgjengelige.»

Tekstilforum har delt ut prisen årets leverandør siden 2011 for å sette søkelys på leverandørenes viktige rolle i verdikjeden. Tidligere vinnere er 2 Biz, Cream, Ball Group, Floyd, Fransa, 4 Knits, Riccovero og Stay Hungry.

Øyvind Hauge, Anniken Vossli og Jens Lundsgaard
Powered by Labrador CMS