Britt Indrevold Aastvedt
Britt Indrevold Aastvedt

Executive Gifts ble årets leverandør

- Er det virkelig sant? En sånn pris til lille meg? Det var både smil, hjertelig latter, hurrarop og gledestårer om hverandre da Britt Indrevold Aastvedt i Executive Gifts fikk overrakt diplomet som viser at hun er kåret til årets leverandør.

Publisert

Den lille enkvinnes-bedriften fra Bergen gikk til topps i konkurranse med mange andre, større virksomheter. Det som ble avgjørende var at Britt fikk nesten ti ganger så mange stemmer som sine konkurrenter. Stemmer fra fornøyde kunder med varme anbefalinger om at nettopp denne leverandøren skiller seg ut fra andre med sine raske og pålitelige leveringer, inspirasjon og gode service. For å sitere juryens begrunnelse: «God kundeservice, mye inspirasjon og gode produkter. En leverandør som er «på» og som holder det som loves om kvalitet og levering.

Hun er eier, daglig leder, selger, designer, lagermedarbeider og altmuligkvinne i Executive Gifts. En posisjon som gjør at dagene blir lange og at hun er avhengig av en snill familie rundt seg som tar i et tak når det trengs. Men som også gjør henne fleksibel og i stand til å snu på femøringen og levere det kundene ønsker – veldig raskt.

- Takket være dyktige og fleksible leverandører kan jeg snu meg raskt og tilpasse meg trender og strømninger i markedet, sier hun.

Munnbind-bonanza

Et godt eksempel: Hun kastet seg rundt og fikk produsert munnbind i fjor sommer. Noe hun solgte mange tusen av utover høsten. – For noen av kundene mine ble det redningen i en tid hvor alt annet stoppet opp, forteller hun.

Britt jobbet i profileringsbransjen i 30 år før hun bestemte seg for å starte med noe nytt og begynte som salgsagent for et dansk merke. Etter hvert satset hun på å starte egen produksjon. Først med eget veskemerke med et stort fargespekter. Etter hvert har hun komplettert med andre tilbehørartikler, som skjerf, smykker og andre tilbehørartikler. I tillegg selger hun Thorberg lesebriller.

Det lille ekstra

Executive Gifts er ifølge henne selv leverandøren av det lille ekstra, levert omgående. – Når butikkene har fått på plass sesongens kolleksjoner kommer jeg og leverer tilbehør og det lille ekstra som matcher. Fordi jeg tar risiko på vegne av kundene og produserer for lager, kan jeg levere dagen etter, i de fargene som passer til det som ellers finnes i butikken. Og det er ingen tvil om at behovet for å kjøpe varer i sesong med rask levering har økt kraftig de siste årene, og spesielt det siste året, sier hun.

Deler showrom og samarbeider

På en messe på Lillestrøm traff hun Lene Grimstad i Collection Norge, som også selger accesoirer. Vi fant ut at vi kunne samarbeide og selge for hverandre, og i dag deler vi showrom i Norwegian Fashion Center og samarbeider tett, selv om vi driver hvert vårt firma. Noe som fungerer svært godt, sier Britt. I tillegg har hun eget showrom i Bergen.

Tidligere vinnere

Tekstilforum har kåret årets leverandør siden 2011 for å sette søkelyset på den viktige leverandørrollen i tekstilbransjen. Tidligere vinnere er 2 Biz, Cream, Ball Group, Floyd, Fransa, 4 Knits, Riccovero, Stay Hungry og Bestseller.

Powered by Labrador CMS