4Knits ble kåret til årets leverandør 2018. Med pål aget var fra venstre Diana Obst, Lena Elgaaen Madsen, Siv Katralen og Karolina Anna Kamola

Stem på årets leverandør!

Hvem er Norges beste leverandør? Det avgjør DU! Stem fram din favorittleverandør i Tekstilforums kåring og bli med i trekningen om en weekend i luksusleilighet på Beitostølen.

Publisert

Med kåringen av Årets leverandør ønsker Tekstilforum å sette fokus på leverandørens rolle i verdikjeden. Produktkvalitet, gode, salgbare kolleksjoner, evnen til å følge trender, selgernes evne til å gi råd, riktig levering, kundeoppfølging, reklamasjonsbehandling er kriterier det legges stor vekt på i kåringen.

Men det er først og fremst DIN mening og DIN stemme som veier tyngst. De fem kandidatene som får flest stemmer blir bedømt av en fagjury som foretar den endelige kåringen. Så bli med og stem på din favorittleverandør. Blir det en dyktig agent eller distributør for et internasjonalt merke, eller blir det et norsk merke? Prisen deles ut under moteuka i februar.

4Knits gikk til topps i årets kåring. Tidligere vinnere er Cream, 2 Biz, Floyd, Ball Group, Fransa/Dranella, Freequent og Riccovero. Prisen kan vinnes bare en gang.

Hvem vinner denne gang? Send ditt forslag til ove@askmedia.no

Powered by Labrador CMS