Flemming Lund ny agent for Carl Gross i Norge

Carl Gross tilbake i Norge

F. Lund Agenturer er ny norsk agent for det tyske merket Carl Gross.

Publisert

Det er et tradisjonsrikt tysk konfeksjonsmerke etablert i 1925, hvor familien Gross fortsatt er inne på eiersiden.

Merket kjennetegnes av en italiensk stil med tysk passform. Stoffene er håndplukket fra kvalitetsvevere i Italia, England og Portugal. Dresser som før ble karakterisert som businessklær, har de siste årene fått et bredere bruksområde, med større vekt på komfort og casual look. Det gjelder også Carl Gross-kolleksjonene. En dress er ikke lenger bare en dress, den kan gjerne splittes opp. Jakken kan brukes sammen med jeans og buksen går fint å kombinerer til en genser.

Carl Gross Black Line

Carl Gross har tre linjer, som alle blir representert hos Flemming Lund:

Carl Gross, med et stort utvalg dresser, jakker, bukser, ytterklær, alt i ulike stiler.

Black Line er en mer høykonfeksjonert linje i italienske stoffer. Mindre innlegg og softere touch.

De siste årene har Carl Gross hatt et stadig sterkere fokus på miljø og bærekraft og har utviklet Green Concept med bærekraftige produksjonsmetoder og -materialer. Det gjelder i alt fra stoff, fôr, knapper og labeling.

En bred og variert hovedkolleksjon

Carl Gross har det aller meste av sin produksjon i Europa og betjener sine engroskunder fra et lager- og logistikksenter i Hersbruck ved Nürnberg. Med DHL som logistikkpartner kan de tilby en utmerket

leverings- og suppleringsservice med varer ut til norske butikker i løpet av fra 24 til 72 timer, sier Flemming Lund.

Carl Gross har ikke hatt egen agent i Norge de siste 20 årene, og kundene er blitt betjent fra Danmark. Lund er glad for å kunne tilby det tyske merket til sine kunder, og slår fast at det passer godt sammen med hans andre merker, Olymp og Cabano.

Concept Green med fokus på miljø og bærekraft

– Konfeksjonsmarkedet har mer eller mindre stått stille under Covid 19-pandemien, men forhåpentligvis får vi et skikkelig oppsving i løpet av 2021. Med Carl Gross i porteføljen føler jeg at jeg har tatt flere skritt fremover mens mye annet har stått stille, sier han.

Powered by Labrador CMS