We Norwegians med oase midt i Oslo fra 1. juni. Foto: OPA Form
We Norwegians med oase midt i Oslo fra 1. juni. Foto: OPA Form

We Norwegians med oase i Oslo

Etter snart fire år med suksess i utlandet, vendes fokuset mot Norge. 1. juni åpner We Norwegians Flagship Store midt i Oslo sentrum.

Publisert

En glassdør i Kirkegata 34 er alt som skiller asfalt fra ren natur. Blant jord, trær og ullbelagte vegger vil du finne We Norwegians sine egne kleskolleksjoner, samt jeans, sko, ytterplagg og tilbehør fra norske og utenlandske merkevarer. We Norwegians Flagship Store blir som en frisk oase midt i bykjernen.

Tove Grane
Tove Grane

- Vi ønsker at folk skal få en opplevelse, samtidig som de får tak i noe de faktisk trenger, forteller Tove Grane, designer og grunnlegger av We Norwegians.

- Design, kvalitet og funksjonalitet karakteriserer alle produktene vi skal selge i butikken like mye som de arkitektoniske valgene vi har tatt. Sammen med arkitektene i anerkjente OPA Form, har We Norwegians bevisst brukt norsk arkitektur og natur får å skape riktig stemning.

- Vi ønsker å fremme norsk design, natur og arkitektur. Samtidig er vi opptatt av å tilby våre kunder det beste utvalget ved også å ta inn utenlandske merkevarer. Det gjenspeiler vår filosofi om at mangfold er en styrke. Når vi sier We Norwegians mener vi nemlig hele det norske samfunnet med den berikelsen som mennesker fra andre kulturer tilfører oss, sier Grane.

Powered by Labrador CMS