Bertoni tilbake i Bodø

Etter noen års fravær har det danske motehuset BERTONI of Denmark på nytt valgt å etablere seg i Bodø.

Publisert

Lørdag 1. oktober inntok de City Nord med sitt nyutviklede butikkonsept, og den nye høst- og vinterkolleksjonen. I spissen står brødrene Adrian og Joakim Olsen.

BERTONI of Denmark ble etablert i 1972, rettet mot motebevisste, nordiske menn. De er kanskje mest kjent for sine velsittende dresser, men tilbyr alt fra chinos til boxershorts, ulljakker og gensere. Etter noen års opphold, er de nå tilbake i Bodø – denne gangen med et nytt butikkonsept i bagasjen, og to engasjerte bodøværinger i front.

- Vi synes det er utrolig spennende å være tilbake i Bodø, og det er inspirerende å få lov til å jobbe tett med lokale krefter. Joakim og Adrian har imponert oss med sin vilje til å skape, og evne til å se muligheter – og vi er overbeviste om at vi i fellesskap vil skape noe virkelig bra her i Bodø. Alle forutsetningene er der, så nå må vi bare sørge for at guttene får den pangstarten de fortjener”, sier Lasse Stokke, Country Manager i BERTONI of Denmark, som var på plass i Bodø for å overvære åpningen.

De nye lokalene preges av nordisk estetikk. Lyst tre og industrielle elementer sørger for at både eleganse og røffhet får sin tilmålte plass, akkurat som i BERTONI of Denmarks kolleksjoner: Her skal det nemlig være noe både for dresskledde og jeanskledde menn.