William og Bengt Follestad er meget godt fornøyd med den nye butikken i Karl Johans gate
William og Bengt Follestad er meget godt fornøyd med den nye butikken i Karl Johans gate

Follestad midt i smørøyet

Byens beste beliggenhet! Far og sønn Bengt og William Follestad var ikke i tvil da de kunne invitere til åpningsfest i sin nye butikk i Karl Johans gate torsdag kveld.

Publisert

Og det er neppe noen som sier dem i mot. Så lenge du kan stikke hodet ut av butikkdøra og betrakte Oslos paradegate, Stortinget og Slottet samtidig er det ingen tvil om at du befinner deg midt i smørøyet.

De kunne vise fram en meget delikat og stilig innredet butikk til sine gjester denne kvelden. Med en stor skjortevegg og plass til jeans, yttertøy og fritidsklær i første etasje, og en stor, velfylt, lun og hyggelig konfeksjonsavdeling ned rulletrappa i underetasjen. Totalt nærmere 1000 kvadratmeter med en nøye gjennomtenkt og godt planlagt lay out.

Dermed har Follestad for øyeblikket fire butikker tett på hverandre i Oslo sentrum. William Follestad kan fortelle at butikken i Akersgata skal avvikles da leiekontrakten går ut neste år, og det er såpass store forskjeller i stil og profil på butikkene i Karl Johans gate, Kongens gate og Paleet at de utfyller hverandre og henvender seg til forskjellige kundegrupper.

Eget merke

UBR har fått sin egen avdeling
UBR har fått sin egen avdeling

Oppi all åpningsviraken kunne Follestad presentere en aldri så liten «gjenfødelse av sitt eget merke, Ski&Sailor. Et merke som Bengt Follestad lanserte i 1976, og som solgte meget bra den gangen. Etter noen år ble det faset ut og har ligget i dvale inntil han vise fram en gammel utklippsbok til sønnen William og hans yngre kolleger. Dermed ble Ski&Sailor vekket opp av Tornerose-søvnen og satt i produksjon. Resultatet ble presentert på en egen vegg i butikken torsdag kveld. Foreløpig med ulike typer yttertøy og noe strikk. - Men det kommer mer, lover Bengt Follestad.

Bengt Follestad med Ski & Sailor
Bengt Follestad med Ski & Sailor
Lunt, hyggelig og god plass i konfeksjonsavdelingen
Lunt, hyggelig og god plass i konfeksjonsavdelingen