Follestads nye butikk i Bogstadveien
Follestads nye butikk i Bogstadveien

Follestad satser i Bogstadveien

Fredag åpnet Follestad ny butikk i Bogstadveien 10. Nær 700 kvadratmeter med det William Follestad betegner som «en destinasjon midt i smørøyet».

Publisert
Herreavdeling i første etasje
Herreavdeling i første etasje

Han innrømmer at han har vært på jakt etter et lokale i nettopp dette området i lang tid og har nå fått forhandlet fram en leiekontrakt som gjør det mulig å satse i den skala han ønsker.

- Det dukker alltid opp gode muligheter i tøffe tider, og da gjelder det å utnytte dem, sier han. - Vårt mål er at Follestad skal være en destinasjon. Både beliggenheten, størrelsen og utformingen av den nye butikken tilfredsstiller disse kravene, så vi er godt fornøyd.

En stor dameavdeling er en viktig del av Follestads satsing på dameklær
En stor dameavdeling er en viktig del av Follestads satsing på dameklær

Han kunne ønske velkommen til smakfulle, flotte lokaler med herreavdeling på gateplan og en stor dameavdeling i andre etasje.

Dette er en viktig del av en bevisst satsing på å bli en tyngre og viktigere aktør på dameklær. Follestad har ansatt Zandra Davis Gøllner, som tidligere har vært hovedinnkjøper for Høyer, til å lede denne satsingen. Tidligere i høst åpnet Follestad dameavdeling i Paleet.

Med den nye butikken på plass vil avdelingen i Valkyriegata bli avviklet. - Den har en utmerket beliggenhet, men lokalene er ikke store nok til å fylle funksjonen som destinasjon, slik vi definerer det, sier Follestad.

Powered by Labrador CMS