Fransk satsing i Oslo

Det franske merket ba&sh har flere hundre utsalgssteder over hele verden. Nå satser de på Skandinavia og har nylig åpnet to butikker i Promenaden Fashion District.

Publisert

- Promenaden har lenge ønsket å få ba&sh til området vårt. Det er et veldig spennende merke som passer perfekt inn i high end-segmentet hos oss. Vi er veldig glade for at det er flere internasjonale merker som har vagt å åpne butikker i Oslo den siste tiden, og synes det er ekstra stas at de åpner to butikker samtidig, et flagship på gateplan i Eger og en i Steen & Strøm fjerde etasje, sier Annette Lund, CEO i Promenaden Fashion District.

Bak merket står to barndomsvenninner, Barbara Boccara og Sharon Kief. De har designet sammen siden 2005. Stilen deres er utpreget parisisk og feminin, hvor det glamorøse møter det bohemske.

- Vi satser for fullt i Norge nå, for vi ser at det norske markedet bygger på de samme grunnverdiene som har ført ba&sh til suksess; God kvalitet blandet med en chic og tidløs stil som skaper en komfortabel og elegant garderobe. Denne etableringen gir oss muligheten til å styrke vårt fotavtrykk i Skandinavia og vår globale satsing, sier Pierre-Arnaud Grenade, CEO i ba&sh.