Kø ve dkassa og inn tilprøverommene da Freequent åpnet ny butikk i Sandens i Kristiansand.
Kø ve dkassa og inn tilprøverommene da Freequent åpnet ny butikk i Sandens i Kristiansand.

Freequent satser på Sørlandet

Brands of Scandinavia velger å satse selv om bransjen opplever tøffe tider. Denne uken åpnet en ny Freequent-butikk i Sandens i Kristiansand. Dermed har Freequent 11 butikker i Norge.

Publisert

- Det er tøffe tider for mange, men vi mener det er den riktige tiden å satse på, sier daglig leder Karin Søndeland i B.O.S Retail. – Dette er vår andre butikk på Sørlandet, ettersom vi har en i Arendal tidligere, og vi føler den bidrar til å profilere merket på en god måte i landsdelen. Og våre engroskunder gir oss positive tilbakemeldinger og føler at våre konseptbutikker bidrar til at merket blir bedre kjent og at omsetningen øker, sier hun.

Duse farger og hyggelig atmosfære i butikken
Duse farger og hyggelig atmosfære i butikken

- Vi er meget godt fornøyd med å få åpne butikk i Sandens. Det er et godt, veldrevet senter midt i Kristiansand sentrum, og vi er blitt meget godt mottatt. Vi har lagt stor vekt på å skape en hyggelig og delikat butikk, med duse farger som kundene trives i, og som gjenspeiler «det blide Sørland», sier hun.

Butikken er på 185 kvadratmeter og er bygd av Torger Østensvik i Butikkservice i Haugesund, noe Søndeland er meget godt fornøyd med. Den domineres naturlig nok av Brands of Scandinavias egne merker, Freequent og Muse of Copenhagen. I tillegg kommer Anemone, 2 Biz, One2Luxus og Pepper. Synnøve Christoffersen er daglig leder.

For senterleder Christina Omland passer det godt å få inn en ny klesbutikk i senteret: - Vi markedsfører oss som motehuset i Markens, med fokus på mote og livsstil, og 15 av de 35 butikkene i senteret er i gruppen klær, sko og accessories. Her er det merker med ulik stil og i ulike priskategorier som treffer en bred målgruppe, og Freequent bidrar til å utfylle dette på en god måte, sier hun.

Synnøve Christoffersen er daglig leder
Synnøve Christoffersen er daglig leder
Senterleder Christina Omland
Senterleder Christina Omland