Johannes Høstflot Klæboe trives godt i Frislid-dress, noe salgs- og markedssjef Gisle Strøm er godt fornøyd med.

Johannes fronter Frislid

Frislid fortsetter sin offensive satsing. Denne uken åpnet ny konseptbutikk i Hegdehaugsveien og langrennskometen Johannes Høstflot Klæboe ble presentert som merkets nye frontfigur.

Publisert

Johannes var naturlig nok et midtpunkt da Frislid inviterte gode venner og forbindelser til åpningsfest i sin nye konseptbutikk i Hegdehaugsveien. Salgs- og markedssjef Gisle Strøm var naturlig nok meget godt fornøyd, både med den nye butikken og avtalen med langrennsløperen:

Den nye Frislid-butikken ligger godt synlig i Hegdehaugsveien.

- Vi har inngått en gjensidig avtale med Johannes hvor han fronter Frislid og hvor vi gir ham kunnskap om tekstilbransjen slik han kan vurdere om dette er noe han ønsker å satse på etter endt karriere. Vi ønsker å gjøre Frislid bedre kjent og mer tilgjengelig for en yngre målgruppe, og her vil Johannes spille en viktig rolle, sier han.

Og en bedre frontfigur enn en sympatisk, jordnær og lynrask skiløper fra Trøndelag kan neppe noe norsk merke ønske seg.

Konseptbutikken i har fått et meget synlig hjørnelokale i Hegdehaugsveien og skal være merkets viktigste utstillingsvindu i Oslo. En delikat og oversiktlig innredning som fremhever produktene på en meget god måte og gir merket en god profilering og markedsføring.

Tett med folk og god stemning da Karstein Grivi og de andre Frislid-medarbeiderne inviterte til åpningsfest i Hegdehaugsveien.
Powered by Labrador CMS