Superdry med flaggskip-butikk i Oslo

Det britiske mote- og livsstils merket Superdry ekspanderer globalt og åpner nå en av sine største flaggskipbutikker i Oslo.

Publisert

Flaggskipsbutikken i Bogstadveien 10 vil være 600 kvadratmeter fordelt på to etasjer hvor Superdry skal introdusere nye livssilskategorier som Sport og Snø og samtidig vise fram det kjente sortimentetmed klær, tilbehør og sko.

- I de siste årene har vi diskutert med franchisepartneren vår, Axel Melbye, muligheten om en flaggskipbutikk i Oslo, når rett lokale ble ledig. Axel og hans team har ekspandert Superdry i Norge og er nå klare for å åpne flaggskipsbutikken i Oslo, noe vi gleder oss veldig til, sier Thomas Schröder,områdesjef for Superdry.

Superdry har hatt god vekst i Norge, og dette lokalet vil bli den største franchisebutikken i Europa. - Vi har hørt på kundene våre og deres ønske om et større utvalg Superdry-produkter. Dette er en unik mulighet til å ønske nye og spennende kunder velkommen til vår fantastiske nye flaggskipsbutikk og vise fram kvaliteten og bredden hos Superdry, sier Axel Melbye, franchisepartner og eier av flaggskipsbutikken.

Superdry fokuserer på å skape klær gjennom lidenskap for design, kvalitet og passform. Merket er kjent for sin tydelige identitet hvor det er personligheten som definerer kundene deres, ikke alderen.