God start for U.S. Polo brand stores.
God start for U.S. Polo brand stores.

The Brand Store åpner butikker i Norge og Sverige

House of Brands trosser tøffe tider og satser for å bygge opp U.S. Polo Assn. i Norge og Sverige, samt Petrol Industries i Norge.

Publisert

I løpet av sommeren har de åpnet fem The Brand Stores butikker i Norge og Sverige: Aker Brygge, Arkaden og Storo Storsenter i Oslo, Strømmen Storsenter og Charlottenbergs Shopping Center i Sverige.

- U.S. Polo Assn. er et veletablert og godt kjent merke i USA og ellers i Europa. Nå jobber vi hardt for å bygge merket i Norge og Sverige sammen med Startex i Danmark som er lisenshaver på Skandinavia. Med butikkene skal vi gjøre merket bedre kjent og skape et solid grunnlag for wholesale og videre utvikling, sier Kristin Vogt Svendsen i House of Brands.

- Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra wholesale-kundene om at klærne fungerer godt i butikk, noe vi også merker på en økende mengde suppleringer. Med lager på Kolbotn går suppleringene raskt og greit.. Vår forhandler i Kragerø melder at U.S. Polo er ett av de mestselgende merkene i butikken. House of Brands har i tillegg agenturet på U.S Polo Assn til barn, noe som også har vist seg å selge meget bra ut av butikker.

- I tillegg til U.S. Polo Assn har butikkene våre også Petrol Industries på herre og dame, et merke som House of Brands har agenturet på. Petrol Industries er et Nederlandsk merke som er stor i Europa, spesielt kjent for sine gode jeans.

Frank Enersen er ny selger for U.S. Polo
Frank Enersen er ny selger for U.S. Polo
Petrol er eneste eksterne merke
Petrol er eneste eksterne merke