Womens Department i Høyer Eger

Høyer Eger satser videre og fortsetter oppgraderingen. Etter noen intense måneder kan Ørnulf Høyer og hans medarbeidere ønske velkommen til nye Womens Department.

Publisert

Avdelingen er på 1500 kvadratmeter, og strekker seg over to etasjer. I tillegg til en helt ny tredje etasje er det også en nyoppusset By Malene Birger shop, samt oppgraderte shop-in-shops fra merker som Baum und Pferdgarten, Munthe, Stine Goya, Designers Remix og Høyers eget merke MAUD.

- Vi er selvfølgelig utrolig stolte av den nye avdelingen vår, sier Ørnulf Høyer. - Per i dag er det ingen andre som kan tilby den merkevaremixen vi har på Høyer Eger, og med denne nysatsningen viser vi at vi vil, tør og skal satse på mote i dagens marked.

Nytt er også ”Business Woman” – en shop-in-shop med et utvalg av dresser og andre klassiske jobbrelaterte antrekk.

- Tanken er at du skal kunne komme inn her og lett kunne finne det du måtte trenge til enhver anledning i den prisklassen som passer lommeboken din. Vi fokuserer på personlig og tett service – vårt motto om at det å shoppe hos Høyer skal gi deg en «wow-opplevelse» er noe vi jobber knallhardt hver eneste dag for å opprettholde, sier Rune Fjellheim, som er daglig leder hos Høyer Eger.

Womens Department er lokalisert i andre og tredje etasje på Høyer Eger, og tilbyr merker som Ganni, Baum und Pferdgarten, Designers Remix, MAUD, Alexander Wang, KENZO m.m (Pressemelding)