Nyåpning hos Brustad Bagn

Ellen og Per Arne Brustad Svensson kunne endelig ønske velkommen til nyrestaurert butikk
Ellen og Per Arne Brustad Svensson kunne endelig ønske velkommen til nyrestaurert butikk

Endelig åpne dører igjen!

I stedet for storstilt åpning av nyoppusset butikk i uke 13 ble det corona-stengning og permittering hos Brustad Bagn. Onsdag kunne de endelig åpne dørene igjen.

Publisert

Brustad Bagn i Valdres satser friskt tross tøffe tider de siste årene og pusset opp butikken i februar. De var klar for storstilt gjenåpning da corona-viruset satte alt på vent. I stedet måtte dørene stenges og de ansatte permitteres. Onsdag kunne eierne, Per Arne og Ellen Brustad Svensson endelig ønske kundene velkommen inn i de nyoppussede lokalene i Bagn sentrum.

Stort utvalg i klær til hele familien
Stort utvalg i klær til hele familien

- Vi hadde planlagt en skikkelig markering i februar. Nå blir det i stedet en forsiktig åpning i tråd med myndighetenes anbefalinger. Men det er føles godt at vi kan ta de første skrittene mot en normal tilværelse igjen, sier Per Arne Brustad Svensson, noen minutter før han åpnet dørene.

Takket være egen nettbutikk og et samarbeid med Miinto har de klart å opprettholde en viss omsetning de ukene de har måtte holde de fysiske butikkene stengt. – Vi har hatt en økning i nettslaget, og det har vært viktig for oss, sier Brustad Svensson.

Egen skoavdeling
Egen skoavdeling

Alf Brustad AS ble etablert i 1928 og har vært i familiens eie hele tiden. Ellen Svensson Brustad er tredje generasjon eier. Brustad har en butikk i Bagn, to i Fagernes og egen nettbutikk. Butikken i Bagn er på 700 kvadratmeter i to etasjer og fører varer i mer enn åtte bransjer; alt fra klær, tilbehør og sko til dame, herre og barn, til produkter innen kjøkken, interiør, smykker og parfyme, garn og helsekost.

Butikken har gjennomgått store forandringer, med blant annet nye farger, ny innredning, nytt diskområde og ny LED-belysning. Det er Bård Løkenhagen i Interpartner Nor som har stått for ombyggingen.

Interiør og gaveartikler
Interiør og gaveartikler