Entusiastiske nøkkelpersoner under åpningen av Høyer i Bysenteret i Harstad, fra v. Johanne Bjørkås, Malin E. Arntzen og Kal Hailegabriel. Høyer Harstad
Entusiastiske nøkkelpersoner under åpningen av Høyer i Bysenteret i Harstad, fra v. Johanne Bjørkås, Malin E. Arntzen og Kal Hailegabriel. Høyer Harstad

Høyer åpnet i Harstad

Høyer har åpnet sin 29. merkevarebutikk i Bysenteret i Harstad.

Publisert

Butikken har et salgsareal på 990 kvm. Lokaliseringen kunne knapt bli bedre– midt i hjertet av Harstad sentrum, i historiske lokaler som har vært sentrale for regionens handel og næringsliv i godt over 100 år.

Høyer etablerte seg i hovedetasjen i Meierigården, i lokalene som H&M og MGS tidligere disponerte.

Meget vellykket åpning i Harstad
Meget vellykket åpning i Harstad

Harstad-butikken tilbyr et bredt utvalg av de mest populære merkene i Høyer-kjeden som By Malene Birger, Maud, Cedrico, Samsøe, Tiger of Sweden, Polo RL, Line of Oslo, Fram, NN07, Frislid, Sand, Replay, Samsonite, Les Deux, samt en egen avdeling for Home-produkter.

- Et sortiment som er tilpasset det lokale markedet, med en god blanding av høyprofilerte merker og en del rimeligere merker, sier Ørnulf Høyer.

Flere butikker

Høyer Harstad er et franchisesamarbeid med Artic Eiendom og er ett av en rekke nye Høyer-prosjekter. – Vi satser nærmest utelukkende på å åpne nye butikker på franchisebasis, i samarbeid med solide samarbeidspartnere. Vi er i ferd med å bygge om og reåpne en ny butikk på Fornebu, og det er nettopp åpnet en ny Høyer-butikk på Gulskogen i Drammen. I mars neste år kommer en Høyer Man i Byporten i Oslo og en Høyer-butikk i Sandefjord, forteller Høyer.

Ny investor

Ørnulf Høyer
Ørnulf Høyer

Høyer har nettopp inngått en avtale med investeringsselskapet Nordic Kollective Investment, et engelsk investeringsselskap som går inn som eier i Høyers nettbutikk og Høyer Design, med merkene Maud og Fram. De skilles ut i en egen forretningsenhet som drives uavhengig av Huset Høyer og retailvirksomheten.

– Noe vi har ønsket oss i lang tid, og som vil bety et stort løft både for nettbutikken og Høyer Design, og for resten av virksomheten vår. Dette gjør at vi kan utvikle nettbutikken slik vi ønsker og få løftet Maud og Fram videre, samtidig som vi kan konsentrere oss om å fortsette å utvikle retail med nye butikker og bygge ut wholesale. Huset Høyer har nettopp fått inn svenske Hunkydory som nytt merke. I løpet av det neste halvåret kommer det tre merker til, sier en entusiastisk Ørnulf Høyer.

Powered by Labrador CMS