Maren-Claussen

Newhouse åpner franchisebutikk i Drammen

Den 1. November åpner den første rendyrkede Newhouse-butikken i Norge. Det skjer på Magasinet kjøpesenter i Drammen, og det er frilansfotograf og blogger Maren Claussen som står bak satsingen. Butikken er på 110 kvadratmeter og kommer til å selge hele Newhouses sortiment.

Publisert

Maren Claussen gleder seg til å presentere Newhouse for motebevisste Drammenskvinner.

Newhouse er et svensk damemerke som selger klær inspirert av moderne britisk mote, for kvinner som stiller høye krav til kvalitet, passform og detaljer. Det legges stor vekt på at plaggene skal være lette og behagelige å bære, være moteriktige og ha lang levetid.

- Jeg falt for Newhouse på en av mine reiser til Sverige og mente at dette ville passe bra i Norge. At det ble Drammen falt naturlig fordi jeg er oppvokst her og kjenner markedet. Interessen for butikken er stor, så det skal bli spennende å presentere Newhouse for motebevisste Drammenskvinner, sier Maren Claussen.

Jostein R Gjengstø og direktør Per Wagnås i Newhouse sitt showroom i Oslo. Foto: Helle Hynne

Newhouse selges i Norge av Jostein Gjengstø. Han har lang erfaring i bransjen og har lyktes med å spre merket ut til mange forhandlere på kort tid.

- Newhouse kommer i en egen posisjon på markedet med sin engelske look. Kundegruppen er ikke aldersbasert. Her er det mer snakk om å like stilen, som akkurat nå er mer aktuell enn noen gang. Derfor ser jeg at Newhouse har et stort potensial, sier Gjengstø.

Newhouse har vært i markedet siden 1986 og har 17 egne butikker og en franchisebutikk i Sverige. I tillegg selges merket til rundt 100 forhandlere i Skandinavia.

Les også: Newhose: Slow Fashion - motvekt til bruk og kast

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS