join.jpg

Lanserer idébank for designere og produsenter

Gjennom portalen Join.dk får designere mulighet til å utvikle produkter i fellesskap med både  forbrukere og produsenter.

Publisert

Faksimile: join-dk

For flere år siden så noen personer i den danske bolig- og motebransjen potensialet ved de sosiale mediene, og satte i gang JOIN – Joint Online Innovation Network. Målet var å skape en plattform, hvor brukere og profesjonelle i fellesskap kan teste ut gode idéer. Og det har de nå klart:

Portalen Join.dk skal være til nytte for alle parter, enten man som forbruker har en ide til et produkt, eller om man som designer er på jakt etter en produsent.Her er det fritt fram for å vise skisser, prototyper og drøfte ideer. Ideene blir vurdert av en rekke deltakere, og meningen er at når et passende antall forbrukere vender tommelen opp, skal det være tryggere for en produsent å ta fatt i det nye prosjektet. Alle juridiske dokumenter er utarbeidet av advokat Johan Løje som har opphavsrettigheter som sitt felt. Prosjektleder er Joan Knudsen fra Innovationsnettverket Livsstil – Bolig & Beklædning. Gå til Join.dk for å lære mer.

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

Redaktør:
Georg Mathisen
90 93 28 97