kappahlxlnt

Kappahl jakter runde kvinner

Kappahl lanseres XLNT Modell Search 2012, en modellkonkurranse for kvinner med størrelse 44+. Alle som vil, kan delta og vinneren blir frontmodell for XLNT - KappAhls merke for store størrelser i ett helt år.

Publisert

Størrelsen har betydning for KappAhl, som med konkurransen vil vise at kvinnelige former er flotte og at skjønnhet finnes i alle størrelser og kroppstyper.

- Vi er på utkikk etter flotte formfulle kvinner i størrelse 44-56 som er fornøyd med seg selv akkurat som de er, og som er stolte av sine kvinnelige former. Modelloppdrag handler selvfølgelig også om utseende, men det er like viktig for oss at vinneren har rett utstråling og karisma, samt liker å stå i rampelyset, sier Annelie Lindwall Brunsvik, Motepresseansvarlig for KappAhl Norge.

Man deltar i konkurransen ved å laste opp to bilder av seg selv og fylle ut et skjema på www.kappahl.com. Samtlige deltagere vises i et galleri på nettsidene, og alle som vil kan stemme på sine favoritter i perioden 10/7-6/8. - De to deltagerne som har fått flest stemmer fra folket går direkte til finalen, sammen med 6 deltagere som velges av juryen bestående av representanter fra KappAhl og motemagasinet KK. I finalen kåres en endelig vinner som blir KappAhls XLNT-modell i 2012/2013, forteller Annelie Lindwall Brunsvik.

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

Redaktør:
Georg Mathisen
90 93 28 97