strommenstorsenter_fullt_hu.jpg

Fullt hus på rekrutteringsmesse

Det var lang kø utenfor messelokalet da Strømmen Storsenter åpnet sin egen rekrutteringsmesse i går.

Publisert

Fullt hus da Strømmen Storsenter åpnet rekrutteringsmessa i går. Moods Of Norway var blant dem som kunne velge blant jobblystne besøkende.

Når den nye delen av Strømmen Storsenter åpner den 25. oktober blir det Norges største kjøpesenter med bortimot 800 nye hel- og deltidsarbeidsplasser. For å sikre seg ansatte, har storsenteret gjort en ny vri på rekrutteringen, og arrangerer disse dager egen rekrutteringsmesse.

- Interessen har vært helt enorm. Det var kø lenge før messen startet, og det er helt fullt inne i messelokalet, sier en meget fornøyd prosjektleder for Strømmen Storsenters rekrutteringsmesse, Mona Delet Langbo fra senterledelsen.

Drømmer om å selge herreklær

20 år gamle Tom-Erik Kogstad fra Lillestrøm var en av mange som var innom rekrutteringsmessen på jakt etter ny jobb fra høsten.

En av de hundrevis av besøkende var Tom-Erik Kogstad fra Lillestrøm, som er på jakt etter en deltidsjobb ved siden av studier, og drømmen er å selge herreklær.- Rekrutteringsmessen er helt topp, og det er mange interessante butikker her på senteret. Forhåpentligvis får jeg en jobb hos en av butikkene, sier 20-åringen håpefullt.

En av bedriftene som har stand på messen er Expert, som åpner ny butikk på Strømmen Storsenter den 25. oktober.- Det er første gang vi hører om at et kjøpesenter arrangerer en egen rekrutteringsmesse, og det er et initiativ vi setter stor pris på. Vi er på jakt etter helge- og kveldsvakter, og vi har hatt kø ved standen vår, forteller varehussjef Morten Salbu fra Expert nye butikk på Strømmen.

Ordføreren med på laget

Messen ble i går offisielt åpnet av varaordfører i Skedsmo Kommune, Boye Bjerkholt, som er strålende fornøyd med initiativet.

- Vi synes utvidelsen av Strømmen Storsenter er veldig spennende. Det styrker Strømmens posisjon som handelssentrum for hele stor-Oslo, og det er gledelig å se alle de nye bedriftene som nå skal ansette så mange mennesker.

Imponert er også NAV, som også var innom messen under åpningsdagen tirsdag.

- Det Strømmen Storsenter nå gjør er et eksempel til etterfølgelse. Det er svært positivt at en så stor aktør arrangerer sin egen rekrutteringsmesse og skaper så mange arbeidsplasser. Det var også viktig for oss i NAV å være til stede for å kunne bistå alle bedriftene som trenger nye ansatte, sier Roger Nordnes fra NAV.

Les også: Egen rekrutteringsmesse for å skaffe 800 ansatte

Rekrutteringsmessen gjennomføres i samarbeid mellom Strømmen Storsenter og rekrutteringsfirmaet Cappa, og fortsetter i dag, onsdag fra 14.00 til 21.00.

Relaterte artikler

    KONTAKT

    P.b. 130, N-2261 Kirkenær
    469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

    Redaktør:
    Georg Mathisen
    90 93 28 97