strommen-storsenter-gang

600 000 kunder på en måned

Interessen er fortsatt enorm for Strømmen Storsenter, etter at kjøpesenteret ble Norges største i antall butikker for en måned siden. Mange av de 600 000 kundene den siste måneden kommer fra Oslo vest.

Publisert

Etter nyåpningen den 25. oktober 2012 har senteret 203 butikker fordelt på 65 000 kvadratmeter. Foto: Strømmen Storsenter

Strømmen Storsenter ble utvidet den 25. oktober, og er nå Norges største kjøpesenter med sine 203 butikker. Hele 64 000 mennesker var innom på åpningsdagen, og i løpet av den siste måneden har det vært mer enn 600 000 innpasseringer.

- Vi var optimistiske på forhånd, men disse tallene er høyere enn vi hadde trodd. Det er ingen tvil om at nye Strømmen Storsenter slår an blant kundene, og vi har spesielt merket en stor tilstrømning av kunder fra Oslo vest, som har brutt den for mange psykologiske barrieren mellom Oslo og Romerike, sier senterdirektør på Strømmen Storsenter, Per Kristian Trøen i en pressemelding.

Størst på mote, sport og interiør

Før åpningen uttalte Strømmen Storsenter at de ønsket seg nettopp kunder fra Oslo ved å satse stort på spesielt mote, sport og interiør.

- Vi har helt klart lykkes med den strategien. Vi mener selv vi har det beste utvalget i Norge på mote, sport og interiør. 80 av de 203 butikkene er moteforretninger, vi har flere butikker innenfor møbler og interiør og når det gjelder sport er vi uslåelige med XXL, G-Sport, Norrøna, Anton Sport og Löplabbet under samme tak, sier Trøen.

- Nye spisestedkonsepter med italiensk og asiatisk meny, har slått meget godt an hos våre gjester. Restauranten Eataly har positivt overrasket eierne Umoe Gruppen, og har blitt en snakkis i kjøpesenterbransjen, sier han.

Nisjebutikker

Strømmen Storsenter består imidlertid ikke bare av de store og kjente kjedene. Også små nisjebutikker som fiskebutikken Sjøveien og ostebutikken Den blinde Ku har fått plass på kjøpesenteret.

Ostebutikken Den blinde ku er en av flere små nisjebutikker på senteret.
Foto: Strømmen Storsenter

- Vi startet vår virksomhet med gårdsutsalg i Ås, men forstod fort at vi måtte etablere oss der folk ferdes. Derfor etablerte vi oss først på Ski Storsenter, og nå har vi nylig åpnet en filial i Mathallen i Oslo. Nå er vi i Strømmen Storsenter også, og selv om det kunne vært koselig med en butikk i en mørk bakgate et sted, så er det ikke der folk ferdes, sier gründer hos Den blinde Ku, Inger Rosenfeld.

Powered by Labrador CMS