kathrine-sørland

Åsane årets Lindex-butikk

Lindex i Åsane ved Bergen er kåret til beste butikk i Lindex-konsernet. Som premie fikk butikken inspirasjonstur til Berlin. Da de ansatte koste seg i den tyske hovedstaden i helgen, rykket hele hovedkontoret i Oslo ut og overtok butikken.

Publisert

Kathrine Sørland koste seg som butikkmedarbeider i Lindex-butikken i Åsane.

Med country manager Hanne Leino og fashion advicer Kathrine Sørland i spissen sørget gjengen fra hovedkontoret for at driften gikk som normalt.- Det er slik vi gjør det. Lindex har en sterk bedriftskultur hvor vi stiller opp for hverandre, sier Hanne Leino.

Kathrine Sørland jobber som fashion advicer for den svenske kjeden og er imponert over den sterke bedriftskulturen og den jobben Lindex har gjort for å bli mer aktuelle i motebildet. - Her finnes det utrolig mye kul mote til fornuftige priser. Det er noe som trigger meg: Jeg har alltid jaktet på rimelige motekupp, og her kan du virkelig finnemange godbiter, sier Kathrine Sørland.

Hun fungerer både som kjedens ansikt utad og som moterapportør inn mot kjeden. – Jeg deltar i mange sammenhenger og er vel å regne som en selvoppnevnt potet, en som kan brukes til alt, sier hun.

- Turen til Åsane i helgen var en fin opplevelse. Det er fantastisk å jobbe sammen med de andre ute i butikken for å lære mer om hvordan tingene fungerer og bidra til å gi kundene en flott opplevelse, sier Sørland.

Powered by Labrador CMS