DK Company justerer forventningene

DK Company har lavere omsetning i sin retailvirksomhet enn forventet og velger å nedjustere forventningene til omsetningen for konsernet for 2013.

Publisert

Dette kommer fram i konsernets kvartalregnskap for tredje kvartal. Konsernet har som følge av lavere omsetning i retailaktiviteten valgt å nedjustere forventningene til omsetningen for hele 2013.

I september og oktober hadde DK Company en lavere omsetning i retailaktiviteten sammenlignet med samme periode i fjor. På grunn av en mild høst har salget av høst- og vintervarer ligget under nivået fra året før. Dette fortsatte inn i november, og konsernet har satt i gang kampanjer og salgstiltak for å øke aktivitetsnivået.

På grunn av denne utviklingen og i tillegg en svak norsk kronekurs har konsernet valgt å nedjustere forventningene til omsetningen for 2013 til mellom 1,6 og 1,7 milliarder, mot tidligere anslått 1.7 til 1,8 milliarder. Dette medfører også en justering av resultat før avskrivninger og finansielle poster fra mellom 110 til 130 millioner til mellom 90 og 110 millioner.

Positivt engrossalg

DK Companys engrossalg har utviklet seg positivt og bidrar med stabil inntjening. Det er gjennomført flere strukturelle og organisatoriske tiltak for å sikre fortsatt god lønnsomhet i engrossalget. (Kilde: Tøj)

Powered by Labrador CMS