strommenstorsenter.JPG

Egen rekrutteringsmesse for å skaffe 800 ansatte

Når den nye delen av Strømmen Storsenter åpner den 25. oktober blir det Norges største kjøpesenter med bortimot 800 nye hel- og deltidsarbeidsplasser. For å sikre seg ansatte arrangerer storsenteret en egen rekrutteringsmesse tirsdag og onsdag, til den lokale ordførerens store jubel.

Publisert

Ordfører i Skedsmo Kommune, Ole Jacob Flæten og prosjektleder for Strømmen Storsenters unike rekrutteringsmesse er glade for at det skapes 800 nye arbeidsplasser i Strømmen.

Bygningsarbeidet pågår for fullt inne i den nye delen av Strømmen Storsenter, som ved åpningen den 25. oktober vil være Norges største kjøpesenter.

- Strålende for byutviklingen

For å rekruttere ansatte gjør storsenteret noe som er helt unikt i Norge. - Vi fant ut at vi kunne arrangere en egen rekrutteringsmesse både for å hjelpe de nye butikkene som trenger ansatte, og for å vise frem de spennende arbeidsplassene til alle som kan ønske seg en spennende jobb i det nye senteret, forteller prosjektansvarlig for rekrutteringsmessen Mona Delet Langbo. Rekrutteringsmessen blir også godt mottatt av Skedsmos ordfører Ole Jacob Flæten, som fikk en liten omvisning utenfor det nye senteret denne uken.- Utbyggingen av Strømmen Storsenter er strålende for byutviklingen her i Strømmen. Vi trenger et mangfold av arbeidsplasser, og vi også veldig glade for at det tilbys en rekke deltidsstillinger for unge som kan spe på inntekten mens de er i utdanning, sier Flæten.

- Styrker handelskommunen

Rekrutteringsmessen blir arrangert tirsdag og onsdag denne uka, fra 14.00 til 21.00 i 3. etasje på Strømmen Storsenter. En mengde nye butikker, både unike nisjebutikker og internasjonale konsepter skal flytte inn på Strømmen Storsenter i høst, og de trenger mange dyktige medarbeidere både unge medarbeidere og voksne rutinerte medarbeidere.- Strømmen er et sted som tåler vekst. Vi har god infrastruktur, og storsenteret er en viktig pådriver for sentrum. Hele sentrum løfter seg som en følge av denne utbyggingen, sier Flæten, som legger til at utviklingen av Strømmen Storsenter også er en styrking av Skedsmo som handelskommune .

(pressemelding)

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

Redaktør:
Georg Mathisen
90 93 28 97