samsara

Lager egne visningsvideoer

Samsara på Geilo går nye veier for å markedsføre seg på sosiale medier. De lager sine egne visningsvideoer med aktuelle klær de får inn i butikken og legger dem ut på bloggen deres og Facebook.

Publisert

Samsara eies og drives av Karina Noe Brogaard og Heidi Aa. Tragethon. Karina kommer fra Danmark og Heidi fra Oslo. Begge kom til Geilo som sesongarbeidere – og begge ble der på grunna v at de fant den store kjærligheten i fjellbygda.

Vi er en liten butikk, men er lidenskapelig opptatt av mote og klær, og synes at klærne kommer mer til sin rett når de vises med levende modeller. Derfor har vi satset på å lage våre egne «reklamefilmer». De blir lagt ut både på bloggen og Facebook, forteller Heidi.

Det som kjennetegner oss og butikken vår er at den er veldig personlig, det er hyggelig å komme innom, og god service (det er i hvertfall tilbakemeldingene vi får). Våre viktigste merker er By Malene Birger, Five Units, Arnie Says, Cathrine Hammel, By TiMo, Holzweiler, 2nd DAY, Morris Stockholm, Humanoid, Front Society shoes, Tom Wood, Genetic Denim, Decadent, Quay Eyewear, Victoria Beckham Eyewear og Voluspa.

Vi strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra for kunden. Jobber mye for å si det sånn, men skal man få det til må man stå på. Dessuten er mote og service vår store lidenskap, og i tillegg er vi ganske stolte av butikken vår. Den har særpreg, med en blanding av lounge og fjell. Mye av interiøret har vi laget selv(eller rettere sagt mennene våre), forteller de to entusiastene på Geilo.

Her er to av Samsaras videoer :

Se mer på bloggen: http://samsarageilo.no

Instagram: @samsarageilo.no

"
Powered by Labrador CMS