oasen

Oasen gir gass

Et utvidet og nyoppusset Oasen åpner torsdag etter en lengre byggeperiode. –Vi er nå endelig klare til å gi skikkelig gass og ta imot kundene i et helt ferdig oppusset Oasen, sier senterleder Eva Nielsen. 

Publisert

Nypning på Oasen senter i Fyllingsdalen. (Foto: Sektor Gruppen)

Kjøpesenteret i hjertet av Fyllingsdalen har vært under endring de siste seks årene, med en intensiv byggeperiode de siste to årene. 8 000 kvadratmeter et kommet til samtidig som arealene innvendig har fått seg en oppussing. Til sammen har Sektor Gruppen, som eier Oasen investert 450 millioner kroner i utviklingsprosjektet.

Mer enn bare shoppingSelv med over 70 butikker skal Oasen være noe mer enn bare shopping. Et bredt tilbud innenfor ulike service og tjenestefunksjoner skal dekke alle hverdagens behov og gjøremål. – Vi har alltid vært et sentrum for bydelen der kunder har kommet til Oasen for mer enn bare å shoppe. Det har vært utrolig viktig å ivareta alle de funksjonene vi tilbyr befolkningen i Fyllingsdalen. Tilgjengeligheten har blitt bedre og tilbudet dekker de fleste behov, enten det er legesenteret, helsestasjonen, kommunale tjenester, tannlege eller trening, sier Eva Nielsen.

Powered by Labrador CMS