sandwich-1

Optimistiske Sandwich-kunder

- Nå er det artig å starte innsalget for neste vår og sommer. Fint vær, masse folk i butikkene og fornøyde, optimistiske kjøpmenn. Stemningen er god, alt tyder på at tingene går riktig vei, sier Marit Botngård i Sandwich.

Publisert

Hun skal dekke hele Norge alene denne sesongen og er godt fornøyd med starten.

- Jeg har fått svært gode tilbakemeldinger på kolleksjonen, og innkjøperne er offensive og godt fornøyd med sommersalget, sier Marit, som allerede har vært på veien i Trøndelag og på Vestlandet med sin kolleksjon.

Huner på plass på Sandwich-standen på B 5-220 i Bella Center i København i begynnelsen av neste og ønsker sine kunder velkommen i showrommet i Drammensveien 130 – 20C på Skøyen fra neste torsdag.

Mange kombinasjonsmuligheter

SS 15-kolleksjonen har et stort utvalg av ulike modeller med et bredt spekter av ulike prints. Å skape den riktige balansen mellom fashion og “wearability” – plaggenes evne til å bli brukt og kombinert i ulike settinger – er grunnlaget for Sandwich sin designfilosofi. Mulighetene for uendelige kombinasjoner gir kvinnene frihet til å skape sin egen stil med mange variasjonsmuligheter. Sandwichs designteam består av bare kvinnelige designere som gjør fashion «wearable» med myke, behagelige materialer og smarte, feminine og komfortable løsninger.

Powered by Labrador CMS