rolfsen2

Rolfsen i Stavanger jubilerer

Rolfsen, en av de mest kjente og tradisjonsrike butikkene i Stavanger, fyller 90 år. Familieselskapet er i god utvikling og kan se tilbake på en omsetningsøkning på 30 prosent de fem siste årene.

Publisert

Butikken ble startet av Rolf Rolfsen i 1924. Andre generasjon, Leif M. Bjørnsen overtok i 1965. I 1985 gikk tredje generasjon, Morten Bjørnsen inn som leder, og siden høsten 2013 har fjerde generasjon, Lise Bjørnsen, gått inn i firmaet som leder av dameavdelingen Vanessa.

Tidligere var det mange familiedrevne butikker i Stavanger sentrum, men i dag er Rolfsen av få familiebedrifter igjen.

Den veldrevne butikken, som blant annet er kåret til årets beste butikk av Tekstilforum og hovedorganisasjonen Virke, er i god utvikling, med omsetningsøkning og gode resultater. I 2013 var omsetningen 63,5 millioner.

Dette er bedriften med rette stolte av, og det satses offensivt, med anerkjente merkevarer og høy kvalitet og høy servicegrad som de viktigste våpnene i en stadig tøffere konkurranse, med mange nyetableringer og økende netthandel.

- Vi er optimistiske med tanke på utviklingen i Stavanger sentrum, så lenge politikerne og næringslivet i byen spiller på samme lag, sier Morten Bjørnsen.

Powered by Labrador CMS