Tone Damli blir VERO MODAs frontfigur

VERO MODAs ambassadør

Tone Damli blir VERO MODAs nye frontfigur for å vise merkets nye retning og image.

Publisert

For å lansere samarbeidet skal VERO MODA og Tone i gang med en storslått feiring for å hylle VERO MODAS 30 års lange reise i motebildet, «The Spirit of the Vero Moda Girl»,

- Utgangspunktet for samarbeidet med Tone var å skape et uttrykk for hva VERO MODA-jenta representerer i Norge. Vi ønsker å fokusere på det moderne, feminine og trendy. Tones stil og personlighet reflekterer et skandinavisk uttrykk mellom det selvsikre, avslappede og minimalistiske, forklarer Rebecca Wohl, som er PR-ansvarlig i Bestseller Norge.

Fokus på garderobefavoritter

Artisten har samarbeidet med VERO MODA for å skape en komplett vintergarderobe. - Sammen med VERO MODA har jeg satt sammen et utvalg nøkkelplagg for denne sesongen. Mine favoritter består av deilige ullgensere og jakker av god kvalitet, flotte festkjoler og et utvalg trendy produkter som gjør det enkelt å piffe opp garderoben, forteller Tone.

I løpet av de siste 30 årene har VERO MODA blitt en internasjonal suksesshistorie . I dag er VERO MODA et internasjonalt merke som anerkjennes for den unike måten å plukke opp - og tilpasse seg det stadig skiftende trendbildet.

Powered by Labrador CMS