cathrine.png

Cathrine Knudsen i samarbeid med Part Two

Maleren Cathrine Knudsen fortsetter kunstprosjektet med det danske klesmerket Part Two, som lager klær med utgangspunkt i Knudsens malerier.

Publisert

I vår lanseres det en singlet, en kjole og et skjerf med trykk og print fra Knudsens visuelle uttrykk. Plaggene kommer i butikk i april og vil være tilgjengelig i 70 butikker over hele landet.

Samarbeidet startet for ett år siden i forbindelse med Part Two sitt 25 års jubileum og er blitt en suksess. Part Two satser nå på å ha Knudsens produkter i alle sine fire kolleksjoner hvert år.

Knudsen er godt fornøyd med samarbeidet: - Jeg er utrolig takknemlig for å ha fått denne muligheten til å jobbe med Part Two og deres dyktige stab. Produktene som kommer i april er jeg veldig stolt av, og jeg er spent på mottakelsen ute i butikkene, sier hun.

Cathrine Knudsen har hatt stor suksess de siste årene. Hennes malerier er blitt meget godt mottatt. På hennes utstilling i Galleri Nobel i Oslo i fjor var over 500 mennesker på åpningen, og malerier for over 500 000 ble solgt i løpet av en helg. I april skal hun ha ny utstilling samme sted, med 30 nye oljemalerier.

Kritikere har beskrevet Cathrine Knudsens bilder slik:

”Knudsen skaper en fortelling som kan leses både i dybden, i lag på lag og over billedflaten, med en kombinasjon av forskjellige, mer eller mindre gjenkjennelige former og figurer plassert innenfor en overordnet stilform. Dette får betrakteren til å ønske å berøre bildet.”

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

Redaktør:
Georg Mathisen
90 93 28 97