fam irvoll little cupcakes ofw 022.jpg

Little cupcakes utvider distribusjonen på nett

Fam Irvolls fargerike barnekolleksjon har hittil bare vært tilgjengelig på utvalgte steder, men nå kan klærne kjøpes over hele Norge via miinto.no

Publisert

I februar ble den nyeste kolleksjonen vist frem under Oslo Fashion Week. Foto: Helle Hynne

− Barneklærne har vist seg å treffe målgruppen midt i hjertet, og for oss er det derfor veldig stas å kunne utvide distribusjonen via miinto.no. Sommerkolleksjonen er veldig morsom og fargerik, og forhåpentligvis vil små prinsesser elske den like mye som vi gjør, sier Fam Irvoll i en pressemelding.

Se også: Visningen til Little cupcakes under OFW i februar

Kjendisklær for små fashionistaer

Fam Irvoll startet som designer for voksne, og har blitt trykket til både nasjonale og internasjonale kjendisers bryst. Blant annet har Lady Gaga, Nicky Minaj, Katy Perry og Tyra Banks blitt sett i hennes karakteristiske design med sterke farger, uvante motiver og 3D-effekter.

Tror Fam blir favoritt

Inspirasjonskilder som Alice i eventyland, godteri og sukkerspinn er essensielle for Fam Irvolls særegne stil. Barnekolleksjonene hennes er intet unntak, og små fashionistaer kan velge og vrake blant kåper, shorts, tights, kjoler og topper med sløyfer, sterke print og lekre farger.

− Barneklær er noe som selger veldig bra på miinto.no og vi ser spesielt mye trafikk som kommer utenfra de store byene. Mange vil ha et større utvalg enn det de finner i sitt nærmiljø, og derfor tror vi Fams klær kommer til å bli en favoritt blant nettshopperne i løpet av kort tid, sier Thomas Alnes Aakvik, markedsdirektør i miinto.no

"

Fra visningen av Little cupcakes under Oslo Fashion Week i februar. Foto: Helle Hynne

Se også: Visningen til Little cupcakes under OFW i februar

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

Redaktør:
Georg Mathisen
90 93 28 97