cube

Cube PR til Fashion Forward

Nina Joyce fra Cube Company er en av deltakerne på bransjeseminaret Fashion Forward 8. november. Hun kommer for å oppdage nye merker, og gi et innblikk i hva som skjer innen PR-bransjen i dag og i tida fremover.

Publisert

Foto: www.cubecompany.com

Cube PR har sitt hovedkvarter i Bloomsbury i London, skjult bak en egen Pop up shop som stadig forandrer seg. I PR-byråets showroom finner vi blant annet de norske merkene HAIK og Swims.

Cube har etablert seg selv som et av Londons ledende byråer for "ærlig og kreativ" PR. Byrået er opptatt av å skape partnerskap mellom brand, designer og media – hele veien til de som kjøper produktet.

Gjennom Cube Creative Associates har også byrået etablert flere partnerskap med mote-, kunst- og designtalenter som samarbeider med brands rundt spesielle prosjekter. Slik får de gjensidig utbytte av hverandre, og kan nå en større kundegruppe.

Cube har arrangert events i store deler av verden, blant annet Tyskland, Moskva, Japan, Hong Kong og Frankrike, og vært til stede på messer som Pitti, Bread and Butter og Gen Art.

(nfi.no)

Last ned informasjon om Fashion Forward her

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS