LauRie versjon 3.0

LauRie kan i år feire sitt 30-årsjubileum, og det markeres ved å ta virksomheten til et nytt nivå. Med introduksjonen av LauRie 3.0, med nye økologiske bi-stretch jeans.

Publisert

- Vi feirer 30-årsjubileum i år, men du må ikke få det til at lyde som om vi er et gammelt, støvete firma som har gått helt i stå. For det er vi ikke!

Slik innleder direktør og medeier Lena Trend Hansen intervjuet. Hun forteller at LauRie har brukt tid på å redefinere seg som LauRie i version 3.0. Et at de helt synlige og konkrete resultater av det nye nivået er lanseringen av nye jeans som både er bæredyktige, komfortable og kule.


Heavy, myke og sunne

- Buksene er selvfølgelig Oeko-Tex-certificerede. De er fremstilt i økologisk bomull og prosessen er garantert fri for sunnhetsskadelige kjemikalier. Det siste er for så vidt ikke noe nytt for LauRies vedkommende. Men denim-stoffet er samtidig en helt nyutviklet bi-stretch kvalitet. En virkelig fet metervare, litt heavy, og i en kul vask med et autentisk denim-uttrykk, sier Lena Trend Hansen. De nye jeansene kommer i to silhuetter.
- Det første jeg tenker på, når jeg har dem på, er ”freedom”. De er så deilige og komfortable, og så signaliserer designet at LauRie er for kvinner i alle aldre, slutter Lena Trend Hansen.

Powered by Labrador CMS