Kurs i mote og entreprenørskap

School of Fashion Industry (SoFI) og Norwegian Fashion Hub (NFH) har fått midler fra Kompetanse Norge til å sette opp et nytt gratis digitalt kurs i mote og entreprenørskap. Kurset er rettet mot permitterte og arbeidsledige som følge av COVID-19.

Publisert

- Vi opplevde stor suksess med forrige kurs og det har vært pågang av folk som ønsker å være med i år.

I 2019 var det 25 deltagere som fikk plass, og enda flere satte seg opp på venteliste, sier John Amund Søfferud i SoFi..

Kurset skal gi deltagerne fleksibel kompetanse. Dette inkluderer opplæring i digitale verktøy, bærekraft, forretningsplan og strategi samt oppdatert kunnskap om motebransjen i dag. Kurset går over fire forelesninger på kveldstid og én innlevering.

Søknadsfristen er 10. september og oppstart er 17. september

For å kunne lykkes som merkevare eller designer i dag må du ha en solid kombinasjon av god forretningsforståelse, i tillegg til gode produkter som kunden etterspør. Gründere i dag må kunne bygge en attraktiv og gjenkjennelig profil i et presset marked, skape en stabil økonomi og kommunisere sin identitet til riktig målgruppe. Her vil kurset gi nyttig påfyll.

Du vil igjennom kursdagene få kompetanse på nye forretningsmodeller, salgskanaler og et innkjøpssystem som har blitt mye tøffere i de seneste årene, i tillegg vil du jobbe med egen forretningsplan gjennom kurset.

Dyktige forelesere fra bransjen, med erfaring fra Varner, Blender Group, IKEA og egne merkevarer, og kompetanse innen forretningsutvikling, finansiering, bærekraft og digititalisering/teknologi vil gi deltakerne oppdatert kunnskap og innspill på din forretningsidé og hjelpe deg å utvikle og spisse den mot en motenæring i stadig endring. Mer info: www.sofi.no/grunderkurs