4knits vokser og styrker salget

4knits styrker salgsapparatet og satser på fortsatt vekst. Diana Obst, som har lang fartstid i Ball Group, skal nå jobbe som agent for 4knits og får med seg Jan Stubkjær Jensen på laget.

Publisert Sist oppdatert

Diana overtar salgsansvaret for The8th på hele Norge fra 1.august og skal i tillegg selge Close to my Heart på deler av Østlandet. Med på laget har hun Jan Stubkjær Jensen, også med lang fartstid i Ball Group. Han skal selge The 8th på Vestlandet og Nord-Norge og skal i tillegg være tilknyttet 4knits med back office oppgaver.

- Jeg er utrolig glad for å få knyttet til meg to så erfarne og dyktige medarbeidere som er godt kjent og respektert i bransjen. Her får jeg en fantastisk mulighet til å løfte vårt nye merke, The8th, til det kolleksjonen fortjener. Både Diana og Jan vil være på 4knits showrom på Moteforum kommende messe, og blir med til Fornebu i 2017, sier en godt fornøyd Siv Katralen i 4knits.

- Diana er velkjent for mange, og nyter stor anseelse i den norske motebransjen. I åtte år har hun vært ansatt i Ball Group Norge og bidratt til å bygge opp suksessmerket Culture, og har vært selger for Ilse Jacobsen en kort periode. Jan er også et velkjent navn etter mange år i Ball Group.

- Jeg har lenge drømt om å være selvstendig agent, og er overlykkelig over å få arbeide for et merke med både vakre klær og verdier som Close to my heart”, sier Diana Obst.

Lena Madsen er glad for å kunne ta bedre vare på kundene i Sør/Vest og Nord, og satser på å opparbeide dette distriktet enda bedre.

Flere Nepal-prosjekter

Siv Katralen ønsker å vie mer tid til sitt hjertebarn Pads for School og andre utviklingsprosjekter i skolesektoren i Nepal. - Fortsatt har vi mesteparten av vår produksjon i Nepal, selv om bredden i kolleksjonen nå krever andre land å produsere i, sier hun.

- Med utvikling og design av The8th og Close to my heart i tillegg, er det travelt nok! Vi har flere spennende prosjekter på gang, så arbeidsledig blir jeg nok ikke, sier hun.

Pads for School

Pads for School er Siv Katralens hovedprosjekt i Nepal. Jenter i landsbyene har ikke tilgang på sanitetsbind, og med mangel på beskyttelse under menstruasjon tvinges de til å være hjemme fra skolen en uke hver måned.

Bindene sys av frivillige kvinner, og deles ut gratis på skolene. I tillegg til bind får jentene også verdifull informasjon om kropp, seksualitet og hygiene.

Foreløpig finansieres dette av 4knits, men Katralen er i disse dager i gang med å danne en privat stiftelse som gjør det enklere å få donasjoner.

Food for School

Food for School er Siv Katralens neste prosjekt, som i første omgang skal omfatte en skole med 150 elever i Jethal, Sindhupalchowk. Dette er en landsby som Siv har et spesielt hjerte for, etter flere besøk der. - De fleste foreldre er analfabeter og har ingen mulighet til å hjelpe barna med lekser. Barna må også ofte arbeide med jordbruket, som igjen medfører at de ikke kommer på skolen. Jeg vet at et måltid mat vil bidra til at mange flere barn kommer til skolen oftere. Kommer barna til skolen på morgenen får de både hjelp til lekser, ekstra undervisning og et varmt måltid” sier Siv. I samme landsby blir et nytt Pads for School etablert.