texconere-web

Årets «texconere» kåret

En stor del av Texcon-medlemmene driver god butikk. De beste av dem kåres hvert år til årets «Texconere» på Texcons innkjøpsmesse. I år ble det kåret hele fem vinnere.

Publisert

Tre av de fem vinnerne av «årets texconere»; Svein Vold, Eikhi, Bente Tronga, Kr. A. Tinnen og Lars Sønsterud, Sofus Klær sammen med styreformann Hans Petter Adolfsen (lengst til venstre) og adm. direktør Pal Bukier (t.h.)

Hovedkriteriet for kåringen er beste oppnådde bruttofortjeneste.

Eikhi AS på Bryne har i flere år vært en ubestridt ener blant herrebutikkene, og deltakerne på Texcons festmiddag på innkjøpsmessa har nærmest blitt vant til at en av Eikhis representanter blir ropt opp for å motta pris. Det skjedde i år også, men denne gangen fikk jærbuene selskap av en annen herrebutikk som har oppnådd like gode resultater. Det var Sofus Klær på Manglerud. Blant miks-butikkene med både dame- og herreklær gikk KR.A. Tinnen fra Åfjord og Helge Zachrisen AS i Kongsberg til topps. Best blant damebutikkene ble Sotra Manufaktur (KVT AS).

Willy Bekken, som har vært i tekstilbransjen i 50 år og som ble pensjonist i sommer, ble hedret og takket for sin lange innsats som leverandør til Texcon. Bekken har lang fartstid både i butikk og som agent. De siste 23 årene som agent for Baumler.

Willy Bekken ble hedret for 50 års fartstid i bransjen.

Texcon har lagt sin messe til Norges Varemesse og Thon Hotell Arena på Lillestrøm. Både innkjøpere og de rundt 120 utstillerne var godt fornøyd. Med stor variasjon i medlemsmassen har kjeden også stor spennvidde i de leverandørene de har rammeavtaler med, og det siste året har det kommet til en rekke nye leverandører.

- Vi er fornøyd med messen og med utviklingen for Texcon, sier adm. direktør Paul Bukier. – Vi har fått 11 nye medlemmer, og bare to har gått ut eller har avviklet. Våre medlemmer hadde en samlet omsetning på 870 millioner kroner i første halvår i år, en økning på fem prosent i forhold til samme periode i fjor.

Powered by Labrador CMS