moteuka

Moteuka i gang

Moteuka er i gang. Mandag formiddag strømmet innkjøpere fra hele landet til showrommene i Norsk Moteforum, Maridalsveien og resten av byen.

Publisert

Travelt i innsjekkingen på Norsk Moteforum mandag formiddag.

Selv om det har vært flere tøffe perioder for butikkene hittil i år, har de fleste innkjøpere en god juli i ryggen og går inn i innkjøpssesongen med en god porsjon optimisme.

Visninger i Moteforum

I Norsk Moteforum er det stort åpningsparty mandag kveld, med Marianne Jemtegård som konferaniser og DJ. Av faglige innslag blir det en paneldebatt om hvordan man skal drive god og lønnsom butikk i 2016. Tekstilforum og Virke kårer årets beste butikk.

Utover uken blir det daglige visninger i atriet i Norsk Moteforum. Close to my Heart og Steeam har visning tirsdag, Cream onsdag og Berit Hjelde og Ilse Jacobsen torsdag. Fredag er det bransjetreff og lounge party.

Oslo Runway

Tirsdag er det premiere på Oslo Runway i Kulturkirken Jakob. En ny visningsarena som THIS IS PR står bak i samarbeid med blant andre Norwegian Fashion Institute. Denne gang med fem norske designere: By TiMo, Johnny Love, Epilogue by Eva Emanuelsen, Anne Karine Thorbjørnsen og Christina Ledang.

Powered by Labrador CMS