OSLO RUNWAY 11. august

Tirsdag 11. august åpner Oslos nye visningsarena, OSLO RUNWAY, dørene for første gang. Visningsarena for SS16 er Kulturkirken Jakob i Oslo.

Publisert

- Vi har kommet langt i prosessen med OSLO RUNWAY og er stolte over å kunne presentere Kulturkirken Jakob som visningsarena, samt lansering av en ny hjemmeside. Responsen vi har fått etter pre-OSLO RUNWAY har vært over all forventning og svært mange har tatt kontakt og engasjert seg i dette prosjektet, sier initiativtaker og prosjektleder Ditte Christensen i THIS IS PR.

- Å ha L´Oréal, Mercedes-Benz og Redken i ryggen som samarbeidspartnere er utrolig spennende og viktig. Vi har valgt å holde alle visningene over en dag for SS16, men vi ser ikke bort fra at dette utvides allerede for neste arrangement som blir i februar, sier Ditte Kristensen, prosjektleder, THIS IS PR.

Om OSLO RUNWAY

OSLO RUNWAY er en ny, norsk motearena initiert av THIS IS PR i samarbeid med L´Oréal, Mercedes-Benz og Redken, med støtte fra Norwegian Fashion Institute (NFI).

Under OSLO RUNWAY i august vil utvalgte norske designere få muligheten til å vise frem sine SS16 kolleksjoner til presse, innkjøpere og opinionsledere. Arrangementet vil fokusere på norske designere som allerede er godt etablert på det norske markedet.

Se oslorunway.no for mer informasjon

"
Powered by Labrador CMS