otto-og-arnulf.png

Rekordstore minimesser i Trondheim og Tromsø

Nå er alt klart for minimesser i Trondheim og Tromsø. Aldri tidligere har så mange leverandører og merker deltatt på disse arrangementene. Innkjøperne i Trondheim kan velge mellom 80 og 90 merker. I Tromsø stilles det ut godt over 100 merker.

Publisert

Otto Davidsen og Arnulf Sagplass gleder seg over stor oppslutning om minimessene.

Fra onsdag 25. april møtes rundt 45 utstillere med rundt 90 merker innkjøpere fra Møre og Trøndelag på Quality Hotell Augustin i Trondheim. Fra fredag 27. til søndag 29. april møter rundt 60 ustillere med godt over 100 merker kunder fra Nordland, Troms, Finnmark og Svalbard på Clarion Bryggen Hotell i Tromsø.

- Minimessene i Trondheim og Tromsø har blitt svært populære både blant leverandører og innkjøpere. Nå blir det rekorddeltakelse, og vi jobber hardt for at det skal bli enda bedre, sier initiativtakere og ildsjeler bak messene, Otto Davidsen og Arnulf Sagplass.

- Vi fant ut at nå ville vi gjøre noe som både er nyttig og gøy for leverandørene og for våre felles kunder. Det er både nyttig og lønnsomt både for alle å lage en felles møteplass i stedet for at vi skal reise etter hverandre på kryss og tvers fra Møre til Kirkenes. Og i tillegg til å finne på noe nyttig og lønnsomt ville vi i tillegg gjøre noe kult, hyggelig og sosialt, en trivelig møteplass hvor vi kan treffe kolleger og kunder. Resultatet ble minimessene, sier de to.

- Er dere fornøyd med det dere har fått til?

- Minimessene er ikke bare kjøp og salg, det er også en hyggelig, sosial arena hvor man koser seg med kolleger og bransjefolk. Det har fungert bra hittil, og vi merker at kundene våre setter stor pris på at så mange leverandører kommer nordover. Desto lenger nord du kommer, desto blidere blir folk for å få besøk!

- Men vi har så vidt begynt. Det er en masse ting vi vil forbedre og utvikle: Bedre markedsføring med eget minimessebilag i Tekstilforum. Snart får vi nye lokaler med bedre forhold for innkjøpere og utstillere både i Trondheim og Tromsø.

- Vi er også glade for samarbeidet med ”Visit Tromsø”, som lager et kjempeevent i Fjellheisen på lørdag og som har masse ideer om hvordan vi kan samarbeide og utvikle minimessa videre. Så vi er godt fornøyd hittil, og gleder oss til fortsettelsen, sier de to.

Klart for minimesser i Trondheim og Tromsø igjen.

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

Redaktør:
Georg Mathisen
90 93 28 97