Trinny--Susannah2

Trinny & Susannah leder norsk moteshow

Strømmen Storsenter engasjerer de britiske superstylistene Trinny Woodall og Susannah Constantine til å lede Strømmen Fashion Weekend førstkommende lørdag.

Publisert

Her skal de lede et moteshow med fokus på skandinavisk design, samt plukke ut tre tilfeldige personer som får full makeover.

Gjennom årene har Trinny og Susannah stylet mer enn 5000 kvinner, og de har ved flere anledninger vært i Norge. Superstylistene har én felles betegnelse for å beskrive norske kvinner og mote, og det er Janteloven.

– Norske kvinner er ofte vakre og atletiske, men de er redde for å stikke seg ut og vil ikke at andre skal oppleve at de fremhever seg selv. Det er en holdning vi er helt uenige i. Alle har rett til å føle seg vel, og norske kvinner må tørre å skinne mer, sier Susannah.

Skandinavisk design

Strømmen Fashion Weekend vil i år sette spesielt søkelys på skandinavisk design. Det er en stil de to stylistene har sansen for.

– Jeg elsker den dempede fargeskalaen de skandinaviske designerne gjerne bruker – grått, marineblått og hvitt. De enkle, rene linjene passer nok også bedre for norske kvinner enn den franske hippie chic-stilen eller den sexy italienske looken, sier Trinny.

Powered by Labrador CMS