Marianne Mørck md sitt merke Mørck er en av designerne som deltar på MotemessenOslo. Foto: Henrik Fjørtoftog Nina Henriksen Fivè
Marianne Mørck md sitt merke Mørck er en av designerne som deltar på MotemessenOslo. Foto: Henrik Fjørtoftog Nina Henriksen Fivè

Nye, norske designere til MotemessenOslo

På MotemessenOslo 12. – 13. august vil nye, norske designere presentere seg i samarbeid med Norwegian Fashion House.

Publisert

- Gjennom et samarbeid med Norwegian Fashion House vil MotemessenOslo i år gi unge, norske designere en mulighet til å vise seg fram. Vi er veldig glade for og gi unge kreatørene et vindu utad, og tror de samtidig vil være et friskt pust inn på messen – til inspirasjon og glede for både besøkende og utstillere, sier Paul Bukier, administrerende direktør i Texcon AS/TeCEvent AS.

Norwegian Fashion House er en mote-hub som ønsker å bistå sine medlemmer med å tenke business, og tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe dem på denne veien. De har per i dag 23 medlemmer. 8 av dem vil være til stede på en felles stand på messen.

MotemessenOslo arrangeres for første gang 12. – 13. august på Norges Varemesse (Lillestrøm), og samler over 100 utstillere med over 300 brands. Messen er åpen for innkjøpere, forhandlere og butikkmedarbeidere, og er gratis for de besøkende.