Jim Thomas Rengård
Jim Thomas Rengård

Steen & Strøm sponser OSLO RUNWAY

Steen & Strøm Department Store stiller seg bak norsk mote og går inn som en av hovedsponsorene til OSLO RUNWAY.

Publisert

Steen og Strøm har tidligere støttet enkelte designere under OSLO RUNWAY. Nå velger de å gå inn og støtte arrangementet i sin helhet.

- Motebildet har lenge vært preget av merker fra andre skandinaviske land men det er også viktig at vi får frem alt det fantastiske vi selv produserer! OSLO RUNWAY er en unik arena hvor norske merker får vist seg frem for både norsk og internasjonal presse. Det skjer utrolig mye spennende her hjemme og det er veldig gøy å følge de fantastiske designerne vi har , sier Jim Thomas Rengård, direktør hos Steen & Strøm Department Store.

- Steen & Strøm Department Store støtter norsk design og de har troen på norsk mote. Vi er utrolig stolte over at de nå går inn som en av våre hovedsponsorer.

Jim Thomas Rengård og hans team er en stor støtte for oss og vi er utrolig glade for å ha dem med på laget, sier Ditte Kristensen, prosjektleder for OSLO RUNWAY

Under OSLO RUNWAY vil Steen & Strøm arrangere en Style Lounge for norske og internasjonale "influencers"..

- Det er viktig for oss å få mote ut til folket, det er forbrukeren vi lever av og kunden er alltid i fokus. Gjestene i loungen når samlet nesten 1 million følgere og vi håper at vi gjennom disse skal kunne inspirere og sette fokus på norsk mote, avslutter Rengård.