Hanne Lillegård inviteter til moteuke i Moteforum i nyinnredet atrium med møbler fra Jacobsdals, med muligheter til møbelkjøp til innkjøpspris til Moteforums gjester under Moteuka.
Hanne Lillegård inviteter til moteuke i Moteforum i nyinnredet atrium med møbler fra Jacobsdals, med muligheter til møbelkjøp til innkjøpspris til Moteforums gjester under Moteuka.

Effektiv og hyggelig handel i Moteforum

Mest mulig effektiv handel i en hyggelig atmosfære. Det er hovedfokus for Moteforum når det inviteres til Moteuka som starter lørdag 1. februar.

Publisert Sist oppdatert

Markedskoordinator Hanne Lillegård er godt fornøyd med at fem etasjer er fylt opp, med et stort antall pop up-utstillere i tillegg til de faste leietakerne.

- Det viktigste for oss er å skape en god ramme rundt arrangementet slik at både utstillere og innkjøpere får gjennomført en hektisk uke på en god måte, og at de har muligheter til å ta pauser med litt bransjeprat i en hyggelig lounge imellom avtalene, sier hun.

- For de som har lagt møtene sine hos oss fra morgenen av, blir det servert en enkel og god frokost mellom kl.8.30 til 10.00 hver dag gjennom uken.

I samarbeid med møbelleverandøren Jakobsdals er atriet innredet med nye, smakfulle møbelgrupper. I samarbeidet inngår en unik mulighet for Moteukas gjester å bestille møbler fra Jacobsdal til innkjøpspris.

Det blir matservering fra Moteforums samarbeidspartner Lett, som er kjent for sine sunne og smaksrike salter og wraps. I tillegg kan innkjøperne bruke kantina i andre etasje under lunsjen. En egen barista vil sørge for god kaffe. På Håret vil også denne Moteuka være på plass og tilby sine tjenester.

Skabos Hage, en fantastisk restaurant inne på nyoppussede Scandic vegg i vegg med Moteforum, er absolutt verdt et besøk. Under Moteuka trenger man kun gå noen få skritt og inn i smakfulle og nye omgivelser der man kan meske seg i de deiligste retter, og under Moteuka til rabaterte priser som gjør det ekstra attraktivt. Book gjerne bord på forhånd for å sikre dere en plass, sier Lillegård.

«Hvordan kan lokale butikker vinne kampen om lokale kunder?» Det er tittel og tema for Moteukas faglige innslag. Tore Skjærgård, Insp, holder foredrag mandag, onsdag og fredag fra kl.12 til 12.30. Med utgangspunkt i konseptet Insp Retail Tomorrow viser han hvordan du kan bruke dine lokale fordeler med en fysisk butikk og kundekontakt til å selge mer til eksisterende kunder.

Moteforum fortsetter sitt samarbeid med Porsche, som tilbyr innkjøperne transport til neste avtale.

Tore Skjærgård, Insp
Tore Skjærgård, Insp