Anne Saura i Bibba og de andre leietakerne i Norwegian Fashion Center strekker innkjøpsperioden
Anne Saura i Bibba og de andre leietakerne i Norwegian Fashion Center strekker innkjøpsperioden

En ekstra innkjøpsuke på Fornebu

Norwegian Fashion Week på Fornebu arrangeres fra 8. til 21. august. Dermed blir innkjøpsperioden i Norwegian Fashion Center lenger enn vanlig på grunn av smittevernhensyn.

Publisert

- Norwegian Fashion Center tar ansvar og utvider messetidene med en ekstra uke i forbindelse med innkjøpene i august 2020. Våre messer vil starte som planlagt lørdag 8.august og avsluttes fredag 21.august, sier daglig leder Jannike Moe.

Jannike Moe
Jannike Moe

- Med dette håper vi å kunne fordele kunde-strømmen over flere dager. Vi pynter huset og ønsker alle velkommen til innkjøp hos oss. Motebransjen skal møtes i Oslo, trolig den eneste messen våre innkjøpere kan reise til dette året. Vi skal lage et flott arrangement. Litt annerledes, da det ikke blir noen sosiale sammenkomster, men det blir trygt og koselig. Den første uka har vi obligatoriske åpningstider for alle leietakerne. Den andre uka er vi mer fleksible, men henstiller til alle leietakerne å holde åpent i den gard de har mulighet til det, sier Moe.

- Norge har vært flinke til å takle pandemien, og det er stadig lettelser i Corona- tiltakene, men vi vil trolig i lang tid fremover måtte holde en viss avstand og påse at smittevern-tiltakene blir overholdt.

I løpet av en messe i Oslo og på Fornebu har vi besøk av ca 4-5.000 personer og vi har innsett at vi ikke vil kunne ta imot så mange i løpet av en vanlig messeuke og samtidig overholde myndighetenes krav til smittevern, sier Moe, og fortsetter:

- Selv om corona-pandemien har gjort at de fleste av oss har måttet kjempe hardt for å opprettholde driften, må vi se framover. Det må kjøpes inn nye varer for neste sesong, og vi oppfordrer derfor alle til å bidra til at vi sammen kan gjennomføre SS21 - innkjøp under trygge forhold i tråd med myndighetenes krav.