Få plass i Tekstilforums messeutgave

- Hele den norske motebransjen befinner seg i en vanskelig situasjon, og vi i Tekstilforum vil gjøre vårt beste for å bidra til at situasjonen normaliserer seg. I vårt messenummer vil vi gi god plass til kolleksjonsnyheter, bransjenytt og innkjøpsråd, sier redaktør Ove Hansrud.

Publisert

- På grunn av coronapandemien har vi valgt å slå sammen utgave 3 og 4 av papirutgaven av Tekstilforum. Nå er vi i full gang med å produsere den utvidede messeutgaven og inviterer leverandørene til å sende inn bilder og pressestoff eller ta kontakt for å avtale intervjuer, slik at vi kan få et best mulig bilde av det innkjøperne kan velge i for sesongen vår/sommer 21, sier Hansrud.

I tillegg til bransje- og messenytt har vi en stor innkjøpsguide for barne- dame- og herreklær som utarbeides av Anja Gaede i SPOTT Trend & Business.

De som vil ha med kolleksjonsfoto og omtaler i messeutgaven må sende det til [email protected], eller ta kontakt på telefon 90912121. Siste frist er 3. juli, men desto raskere du er, desto større muligheter har vi til å gi stoffet en god plassering. For annonser, kontakt Rolf Goplen, 95102992/[email protected]