Rune Johansen i BTX og de andre leietakerne på Fornebu forlenger sin Fashion Week av smittevernhensyn.
Rune Johansen i BTX og de andre leietakerne på Fornebu forlenger sin Fashion Week av smittevernhensyn.

Fashion Week på Fornebu fra 6. til 19. februar

Norwegian Fashion Center gjør som i august og kjører sin neste Fashion Week over to uker, fra 6. til 19. februar.

Publisert

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som roste opplegget vårt i august, både at vi arrangerte Fashion Week over et lengre tidsrom for å unngå køer og folkeansamlinger, og for vårt arbeid med smittevern. Vi må gå ut fra at Korona-pandemien er noe vi må forholde oss til også i februar. Derfor har styret vedtatt å gjøre det samme som sist, med registrering av alle gjester hver dag og armbånd med forskjellige farger fra dag til dag. Det skal være hyggelig og trygt å komme til oss, og vi vil skape en fin ramme rundt innkjøpsdagene, sier daglig leder Jannike Moe.

Første uken er det obligatorisk for alle leietakerne å følge senterets åpningstider. Den andre uken gjøres mer fleksibel, ut fra de enkelte utstillernes avtaler, med Moe henstiller alle å holde sine showrom åpne i hele perioden.

Skohuset på Helsfyr holder sin sko- og veskemesse fra 12. til 21. februar.

Fysisk og digitalt i København

I forkant av innkjøpsukene i Oslo går Copenhagen Fashion Week og messene CIFF, CIFF Youth og Revolver i København.

Christina Neustrup
Christina Neustrup

Den nye direktøren for CIFF, Christina Neustrup , som har mer enn 15 års erfaring med merkevareutvikling, kommunikasjon og PR innen mote- og livsstilindustrien, er klar til å takle utfordringen md å utvikle messen i usikre korona-tider:

- Jeg ser fram til å bidra til den videre utviklingen av Copenhagen International Fashion Fair. Fremtiden for messer er å tilby en plattform som kan inspirere og stimulere - både fysisk og digitalt. Vi må skape en flott opplevelse og det beste rammeverket. De siste 30 årene har CIFF forsøkt å være i front - og jeg gleder meg til å bygge videre på dette sterke fundamentet sammen med et dedikert CIFF-team.

CIFF AW 21/22 arrangeres 3. til 5. februar, og arrangørene i København er enige om å legge den neste moteuken, SS 22, til uke 32, fra 2. til 6. august. Det betyr at innkjøpsukene i Oslo vil starte lørdag 7. august.

Jannike Moe i Norwegian Fashion Center bekrefter at de vil starte dagen etter at messene i København avsluttes, men kan ikke si noe om varigheten på innkjøpsperioden i august ennå.

Powered by Labrador CMS