Messe Frankfurt, Heimtextil 2020
Messe Frankfurt, Heimtextil 2020

Heimtextil flyttes til Techtextil og Texprocess

Neste Heimtextil er utsatt fra januar og vil bli holdt samtidig med Techtextil og Texprocess i Frankfurt fra 4. til 7. mai 2021. Dette vil gi spennende synergieffekter for bransjen.

Publisert

Koronapandemien og internasjonale reisebegrensninger har fått Messe Frankfurt til å utsette den neste Heimtextil fra de planlagte datoene i januar til 4. til 7. mai 2021.

- Hovedtyngden av den internasjonale hjem- og kontraktstekstilsektoren ønsker at vi skal holde Heimtextil 2021. Mange selskaper håper å gi virksomheten et løft ved å delta på messen etter omstart. Og vi anser det som en større forpliktelse enn noen gang før at vi spiller vår rolle i dette, forklarer Detlef Braun, medlem av hovedstyret i Messe Frankfurt. - De nåværende reisebegrensningene og den fornyede økningen i antall infeksjoner representerer imidlertid et stort hinder for vår internasjonale messe. Vi er i konstant kontakt med utstillerne våre og de rette myndighetene og vil gjøre alt vi kan for å sikre en trygg og vellykket Heimtextil 2021.

- De trendorienterte ordresyklusene i hjem- og tekstilindustrien krever en årlig begivenhet. Techtextil og Texprocess er toårige messer og skal holdes neste mai 2021. For Heimtextil er dette en mulighet til å slå seg sammen med de to internasjonalt vellykkede tekstilmessene og presentere hele tekstilverdikjeden samtidig på Frankfurts messe- og utstillingssenter, Sier Olaf Schmidt, visepresident Textiles and Textile Technologies.

Nærheten til leverandører og kjøpere av tekniske tekstiler og fiberduk, så vel som maskiner og den nyeste teknologien for behandling av tekstil og fleksible materialer, vil med sikkerhet generere interessante nye perspektiver for både besøkende og utstillere av Heimtextil. De to tekstilmessene retter seg allerede mot hjemmetekstilsektoren med segmentet ‘Hometech’.

Nextrade - det digitale markedet

For første gang vil Messe Frankfurt tilby en digital tjeneste i forbindelse med Heimtextil 2021: Nextrade, en ordre- og datahåndteringsportal som tilbyr nye muligheter gjennom digitale 24/7 forretningsforhold mellom messedeltakere, spesielt på bakgrunn av Covid-19-pandemien.

Der kan forhandlere plassere sine bestillinger hos leverandører døgnet rundt, og derfor gjøre det uavhengig av offisielle pandemiregulasjoner som gjelder den gangen. Nextrade tilbyr leverandører helt nye salgs- og distribusjonskanaler, spesielt internasjonalt.

Techtextil / Texprocess

På den toårige Techtextil, den ledende internasjonale messen for sektoren i Frankfurt am Main, presenterer internasjonale utstillere det komplette spekteret av tekniske tekstiler, funksjonelle klær, tekstiler og tekstilteknologier for alle bruksområder. Techtextil holdes samtidig med Texprocess, den ledende messen for kles- og tekstilforedlingsindustrien, som først og fremst er rettet mot produsenter av klær, moter, polstrede møbler og lærprodukter.

Powered by Labrador CMS