Innkjøp med fokus på smittevern

Lørdag er den offisielle startdatoen for høstens innkjøp. Men mange er godt i gang allerede, og over alt er det stort fokus på smittevern og trygge forhold for leverandører og innkjøpere.

Publisert

Både i Norwegian Fashion Center på Fornebu, i Moteforum på Skøyen og de øvrige showrommene rundt om i byen legges det stor vekt på at å registrere alle besøkende, ha håndsprit lett tilgjengelig og ellers sørge for at alle smittevernregler følges til punkt og prikke.

- Moteuka vil bli annerledes enn før, uten fellesaktiviteter av smittevernhensyn. Vi legger selvsagt til rette til rette for en hyggelig stemning og effektiv handel og sørger for å bistå gjestene våre med å finne fram til de showrommene de har avtaler og unngå køer og ansamlinger i fellesområdene. Og vi har oppfordret alle leietakerne til å begrense antall besøkende i showrommene og holde avstand, sier markedskoordinator Hanne Lillegård i Moteforum.

Norwegian Fashion Center pynter til fest og sørger for at alle føler seg velkommen og har lett tilgang til sine leverandører. Men med sikkerhet og smittevern som førsteprioritet:

- Det er meget viktig for oss å overholde smittevernreglene. Derfor må vi registrere alle besøkende hver dag. De som besøker oss flere dager, må registrere seg hver dag. Hvis innkjøperne registrerer seg på forhånd, slik at vi bare kan lese av en QR-kode på telefonen ved ankomst, slipper de å stå i kø for å oppgi navn og kontaktinformasjon. Det er laget armbånd i ulike farger, slik at vi har kontroll på hvem som kommer og går, sier Jannike Moe i Norwegian Fashion Center.